Case study: Sådan har Journeyli hjulpet en iværksætter med at nå sine mål

Denis Averyaskin er indehaver af Avery Consult og har, før det, været partner og vækstet DaxMedia ApS til ni ansatte på kun få år.

Udover at besidde et enormt drive er han nysgerrig på alt, hvad der kan bidrage til hans personlige udvikling og optimering af hans hverdag.

Af samme årsag bruger Denis en stor del af hans tid på at læse og lytte sig til ny viden indenfor personlig effektivitet, hjernen og kroppen, selvudvikling og generelt om livet.

“Personlig udvikling for mig, handler om at udvikle mig i så mange aspekter af mit liv, som det overhovedet kan lade sig gøre. Det er vigtigt for mig, konstant at være i udvikling.”

Arbejdet i Avery Consult er krævende og meget selvstændigt. Det betyder, at der stilles store krav til selvdisciplin, fokus og målrettethed. Tre egenskaber som Denis i den grad besidder. 

 

Hvad var din største udfordring, som du håbede Journeyli kunne løse?

“Målsætninger, det er helt klar det jeg altid har haft svært ved. Det som Journeyli hjælper mig med; det er at få et overblik og en bedre struktur for, hvordan jeg skal gribe mine målsætninger an.”

“Jeg har brugt Journeyli i to måneder nu, og jeg har allerede kunne mærke resultaterne af at bruge den hver dag. Der hvor jeg særligt har kunne mærke det er 

1) den klarhed jeg har fået omkring mine mål og 

2) den her daglige struktur, som hjælper mig med at skabe fremgang hver dag og nummer 

3) så kan jeg bare se at jeg har opnået flere af mine delmål de sidste to måneder, end førhen.”


“Derudover har jeg lukket en stor kunde og er nu 30% tættere på mit store mål, som jeg skal nå inden årets udgang. Det har bestemt hjulpet mig med; klarhed, struktur, eksekvering og så at jeg har opnået de her større delmål.”

“Det jeg har opdaget, som er fantastisk, er at desto mere jeg arbejder med det, jo mere får jeg ud af det. Jeg bruger 12-Ugers Journalen hver dag og kan at jeg får mere og mere ud af den. Jeg bruger den alle ugens dage - morgen og aften.”

“Noget af det jeg særligt godt kan li ved Journeyli er, at når jeg læser nogle uger tilbage i journalen så kan jeg fremgangen i min produktivitet, i mit humør og min håndtering af mine tanker. Journalen giver mig feedback på min indsats og min tankegang.”

“Det er imponerende hvor stor en positiv fremgang, der er sket over de sidste to måneder”

“Derudover, så det her med at planlægge og reflektere i hånden på et stykke papir; gør at det sidder bedre fast - det bliver i underbevidstheden. Min oplevelse er, at desto bedre det sidder fast i underbevidstheden, desto bedre er jeg klædt på til dagen og jo mere for jeg arbejdet med de ting jeg sætter mig for.”

“For mig handler personlig udvikling om at blive den bedste udgave af mig selv. Ikke kun for min egen skyld, men også for at være den bedste udgave af mig selv for dem omkring mig og det hjælper Journeyli med gennem daglig refleksion og forbedring.”

 

“Jeg ville absolut anbefale Journeyli til alle som tager deres liv seriøst, som vil have det meste ud af deres dage og som har et ønske om at opnå deres mål i livet. Journeyli er skabt til den rejse man er på i livet.”

Back to blog